sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kynsikuuri ja Käkkärä vinkki

Moikka kaikille :). Olen nyt viikon puuhastellut vaikka mitä kaikkea, mutta suurempaa innostusta kertoa niistä ei ole ollut, suoraansanoen mikään niistä ei ole ollut postausarvoista omissa silmissäni.

Kirjoitin yhteistyö kumppanilleni Livboxille muutaman tutoriaalin, jotka tulevat lähiaikoina julki, aloitin Trindin Nail Repair kuurin, kävin shoppailemassa, - koulussa, - keskustan yöelämässä, mutta onko mikään näistä sellainen asia mistä pistäisin postauksen?

Olen muutamana vapaapäivänä lakkaillut myös kynsiä ihanilla lakoilla, jotka siskoni osti minulle joululahjaksi, mutta juuri silloin olen tyytynyt pällistelemään lakkausta itsekseni enkä hakenut kameraa ikuistamaan niitä parhaimmassa loistossaan.

Nyt siis halusin julkaista muutaman kuvan mitä kameralle on viikon aikana tullut ja älkää huoliko teen varmasti ihanista ostoksistani ostospostauksen jossain vaiheessa ;).

Trindin Nail Repair tuli taannoin Livboxin mukana kotiini, mutta minulla ei ollut sille käyttöä. Annoin sen siskolleni palkkioksi kuvaamisesta pariin otteeseen, mutta otin sen takaisin tuotteen ollessa käyttämättömänä kylpyhuoneemme tasolla.
Aloitin kuurin n. viikko sitten ja mitään suuria tuloksia en ole vielä huomannut. Kopioin käyttöohjeet tähän suoraan kaikille kiinnostuneille:

"Saadaksesi kauniit ja vahvat kynnet, käytä päivittäin vähintään kahden viikon ajan suoraan kynnele. Saadaksesi voimakkaamman värin levitä tuotetta kynnelle kaksi kerrosta. Poista vanha kerros kynsilakanpoistoaineella. Kahden viikon tehohoidon jälkeen voit käyttää tuotetta kerran viikossa säilyttääksesi vahvat kynnet. Ravista pullo kunnolla ennen käyttöä. Käytön jälkeen puhdista pullon suu. "

Itse käytän edellisen kerroksen puhdistukseen asetonitonta kynsilakanpoistoainetta ja tietenkin laitan kynsinauhaöljyä päivittäin :).
Aloitan tämän kuurin päätyttyä myös uudelleen Biotiinin napsimisen, mutta ennen sitä haluan nähdä mihin tämä Nail Repair pystyy yksinään, vaikka saikin aikamoisen haasteen vastaansa akryylit poistettuani.
Ostin myös viime kuun puolella uuden kihartimen. Remigntonin Pearl Pro 32mm paksu puikko on päässyt hyvään käyttöön ja vaikka suuremmilla kiharilla on tapana suoristua päivän mittaan olen löytänyt hyvän vinkin, joka pitää ainakin omat hapsuni kiharilla koko päivän mittaan.

Ostin Emotionista tälläisiä klipsejä ja heti kiharan tehtyä nostan sen klipsillä jäähtymään. Toki olo on hieman naurettava, mutta kiharien jäähtyessä voi hoitaa vaikka päivän meikit kasvoille tai ehkäpä hieman väriä kynsille.


Klipsit poistettua omat hiukseni ovat aika käkkärällä, joten pöyhin niitä hieman ja lisään tyveen kuivashampoota ja lopuksi viimeistelen hiuslakalla.
Onko tämä jollekkin ennestään tuttu tippi ;)??
Kiinnostaisiko kuulla lisää tälläisiä?

4 kommenttia:

 1. Baareis käymisestä ja juomisestasi ois kiva saada postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No omasta mielestäni siinä ei kyllä ole mitään postattavaa. Muutenkin kun itse oon hieman rauhallisempi ja meen baareihin esim. tanssimaan ja pitämään hauskaa kavereiden kanssa, enkä siksi että vetäisin kännit niin. Nyt opiskelujen tullessa tulee vain käytyä enemmän ulkona ;).

   Poista
 2. mäki haluaisin jonku baaripostauksen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä ei oikein ole asiaa :). Jos löydän jotain kuvia toki jostain voin laittaa, mutta en erikseen ala kirjoittamaan baareista ja juomisesta.

   Poista