keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tammikuun Livbox

Heippa kaikille :). 
Koulu on lähtenyt käyntiin hieman tiiviimmällä aikataululla kuin osasin odottaa ja voitteko kuvitella, olen ollut jo kolme päivää aivan naku kynsillä??
En tiedä uskallanko laitattaa akryyleja tulevien keittiövuorojen vuoksi, joten katsotaan milloin saan seuraavan kerran kynsipostauksia ulos.

Tänään viimeinkin sain postista vuoden ensimmäisen Livboxin ja kieltämättä se oli täynnä ties mitä ihanaa!


Boksista paljastui jotain minulle täysin tuntematonta, eli silmille naamiolappuset. En ole koskaan kokeillut moista, mutta herättyäni nyt muutaman aamun kouluun 9-16 nämä ovat oikein mukava kokeilu mustille alusilleni :).
Paketti sisältää yhdelle käyttökerralle naamion.

Jotain mitä en kuvitellut myöskään löytäväni boksista eli hammastahnaa. Vuosia samaa tahnaa käyttäneenä vaihtelu on varmasti hyväksi :).

Lumene Labin silmänympärysvoide oli myös positiivinen yllätys, kuten sanoin kaipaan aina jotain elvyyttämään silmieni aluetta.Hieman muiden bokseja kurkistaneena odotin sormet ristissä Rimmelin Scandaleyes luomivärikynää, mutta sitä en selvästikkään saanut. Mielestäni magneettilakat ovat menneet jo jokin aikaa sitten ohi, joten välitän tämän eteenpäin ystävälleni, joka on yhä kiinnostunut näistä :D.

Lisää tuotteita, joita olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa! Eli kyseessä on No7 kuivalle iholle tarkoitettu päivävoide. Merkki ei ole todellakaan liian kallis kokeilua varten, mutta minulla on kaapissa hieman liikaa voiteita ostaakseni täysinäistä purkkia. Toki pistää hieman silmään, että ainakin jokatoisessa boksissa löytyy kasvoille voide..äskenhän sain sen Vichyn voiteenkin käytettyä?

Boksin hiustuotteet olivat minulle myöskin täysin ensimmäiset kyseiseltä merkiltä. Kyseessä siis System 4:n Bio Botanical Shampoo ja - Seerumi.
Tuotteet säännöstelevät talineritystä, sekä stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja kasvua.
Minua hieman jännittää hiuspohjaan jätettävä seerumi..ohuet ja hennot hiukseni jäävät todella helposti rasvaisen näköisiksi, joten taidan kokeilla tätä päivänä jolloin en joudu poistumaan neljän seinän sisältä.

Tuttuun tapaan vielä kerrataan Joulukuun boksia.

Pidin:
Isis Pharma Ruboil -voide
Goldwell Style Sign tuote näytteet
Katy Perry Killer Queen -tuoksunäyte
MsChic Pure Lip Liner
Suklaalusikka ;)

En ehtinyt kokeilla:
Nivea Smooth Caring Body Lotion
Elegant Touch -kynsitarrat

Annoin eteenpäin:
Just Cavalli tuoksunäytteet

Kuten huomaatte boksissa ei ollut mitään mistä en pitänyt, tuoksunäytteet annoin eteenpäin sillä ylläri miestentuoksu ei ihan minulle sovi ja naisten tuoksu oli aivan liian tyttömäinen.
Pidin ehkä eniten Katy Perryn tuoksusta, Goldwellin tuotteista, sekä MsChicin lipliner :).

Kaksi hyvää boksia putkeen, voiko tyttö olla onnellisempi?

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja tuotteita, itsekin tilasin livboxin kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuli hyvä boksi :).
   Oi onneksi olkoon, tosiaan joka kuukautinen yllärihän tämä on, vaikka tuotteista suurin osa jääkin kokeiluksi. On sieltä joukosta muutama helmikin löytynyt, uskon että pidät ;).

   Poista