perjantai 14. maaliskuuta 2014

Onnistuminen viikon takaa

No mitenkäs tämä nyt näin pääsi venähtämään?
Tosiaan melkeinpä viikko sitten pääsin kokemaan todella hyvän koulutunnin  Leiskalla :). Kiitos kuvista myös Lotelle, joka kuvasi Jennin kameralla. 
Aina kun sattuu huono tuuri ja omaa kuvaajaa ei ole paikalla ikuistamassa onnistumisia, siksi olin ikionnellinen, että sain hieman kuvia muistoksi tunnilta.
Hieman pikaisesti kerrottuna teimme tunnilla todella paljon tehtäviä, jossa askelta lyhennettiin ja pidennettiin, joka oli Leiskalle aivan mielettömän hyvä harjoitus. Tunnilla teimme myös mm. pohkeenväistöä käynnissä, loivia kiemurauria ravissa ja laukassa + otimme jalustimet kaulalle puolessa välissä.
Harjoituksen avulla viimeinkin saatiin se kauan haluttu takapää marssimaan ja heppa käytti selkäänsäkkin ihan toisella tavalla, joka puolestaan sai minut hieman panostamaan istuntaani vielä enemmän.

Leiska on kyllä ihan mieletön, kun se antaa mahdollisuuden ja on yhteistyöhaluinen ja itse hyväksikäytän näitä tilaisuuksia. Kun takapää löytyi, pystyi laukkaakin hieman muokkaamaan :).
Loppuraveja mennessä hevonen liikkui aivan mielettömän hyvin, en muista onko Leiska ollut minulla koskaan noin hyvä! Lopussa oli ihana antaa hevosen venyä kunnolla eteen-alas ja tunnista jäi kaiken kaikkiaan aivan mahtava fiilis.
Huomenna en usko saavani Leiskaa välttämättä, sillä oman tuntini jälkeinen tunti aloittaa estekauden ja estehevosista on hieman pulaa aina tunneilla, Leiskakaan harvemmin menee kahta tuntia putkeen. 
Toisalta hyvä, jos pieni Leiska putkeni päättyy näin hyvään nuottiin :).

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!

PS. Huomatkaa sivupalkille ilmestynyt pieni kysely :)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti