perjantai 16. toukokuuta 2014

Tule mukaan vallankumoukseen!

Aamuisella matkallani lähikauppaan selasin somejani ja kaikki etuseinät olivat täynnä punaisia huulia, joten olinkin hieman hämmentynyt koko asiasta. Kuitenkin tarkemman selaamisen jälkeen huomasin, että tänään on Huulipunavallankumous.

Mikä tämä asia sitten on? Tapahtuman facebook sivuilla löytyy tälläinen kertomus:

Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. 

Uskomme, että tie merkittäviin tuloksiin lähtee pienistä onnistumisista. Uskomme myös, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin vähän rohkeampi huulipuna?

Haastamme kaikki naiset mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Punaa siis huulesi 16.5. merkiksi siitä, että naisten sydän- ja hengitysterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi. 

Kutsu myös ystäväsi mukaan ja julkaise kuva punaisista huulistasi. Tehdään yhdessä punaisen suukon arvoinen kampanja!Itse käytin NYX:n aivan ihanaa Pure Red Matte huulipunaa. Sävy on mielestäni juuri sopiva ja piristävä näin perjantaille :).


Kuinka moni teistä on mukana vallankumouksessa?

Tänään on luvassa junamatka takaisin Espooseen ja vaikka Jyväskylässä on taas ollut ihana vierailla on mukava palata kotiin. 
Junamatkalla olisi tarkoitus kirjoittaa viimeisiä raportteja ja suunnitella esityksiä, jonka jälkeen onkin vain muutama hassu päivä kesäloman alkuun :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti