maanantai 20. lokakuuta 2014

I Love Me 2014

Viime perjantaina suuntasimme ystäväni kanssa Messukeskukseen ihanille I Love Me -messuille :)!

Iltapäivästä olikin jo täysi vipinä päällä, mutta onneksi olin etukäteen katsonut minua kiinnostavat pisteet ja ottanut niiden numerot ylös :).
Ensimmäiseksi suuntasimme Lorna Jane Finlandin osastolle, jossa oli kaikki trikoot -15%!! Oli ihana nähdä tuttuja ja vaihdella kuulumisia Astan kanssa, joka siis koko Lorna Jane Finland & Lavli Shop showta pyörittää :).
Lorna Jane Clarksonin Nourish kirja on täynnä niin hyviä vinkkejä elämään, kuin myös herkullisia reseptejä. Kirja on toki vain englanniksi.
Astan pyörittämään Lavli Shoppiin tulee muuten lähiaikoina taas uutukaisia eli silmä tarkkana ;)!
 NailCityn piste <3!

 Mietin pitkään ostaisinko halpoja Sinful Colors lakkoja, mutta mikään ei suoraan huutanut minulle joten päätin jättää ostamatta..olisivat siis olleet 3,50€ / kpl.
Kävimme kaverini kanssa myös pyörähtämässä muotinäytöksessä :). Näytös oli todella mielenkiintoinen, kerta viimevuonna pysyttelin melkein yksinoikeudella kauneus ja terveys puolella :D.

Sitten niihin ostoksiin :)!
 Sain kanta-asiakas lahjana ihania rannekoruja joita on ihana käyttää tanssillisilla tunneilla :).
 Ostin kahdet trikoot, joista toisissa on ihana lontoonrakeiden värinen kuvio, toisissa yksinkertaisia värikkäitä "laser" viivoja :).

Olen pitkään etsinyt tälläistä hiuspantaa, joka oikeasti pysyy tiukasti paikallaan. Pantaa saa kätevästi kiristettyä ja kirkkaasta väristä saa lisää energiaa, tai ainakin se tuntuu siltä :)!
 Vierailin myös Ihola Oy:n pisteellä ihastelemassa V10 Plus tuotteita ja en voinut vastustaa messutarjouksia, joten kotiutin hypetetyn seerumin ja vesipohjaisen kuorinnan :).
Oma herkkä ihoni on jatkuvasti jonkinlaisessa epätoivossa ja toivon tämän viimeinkin ravitsevan ja hoitavan sitä :).
Tämä on ollut pitkään kokeilu / osto -listalla ja niin ne messutarjoukset vain ylipuhuivat minut. Olen nyt muutaman kerran kokeillut tuotetta ja se saakin oman postauksensa myöhemmin :).

 Sain myös muutaman näytteen pisteeltä :).
Olin hieman pettynyt kun Lumenen pisteellä jaettiin vain uutta Lumene Blur meikkivoideetta sävyssä Soft Honey. Tuote kuulostaa keltapohjaiselta ja tummalta, mutta kuten aina kokeilen sitä.
 Sitten siihen aarteeseen, eli NailCityn pisteeltä kotiutetut neljä Zoyaa hintaan 44€.
 Arlo
 Hudson
 Teigen
Neve

Nyt on taas yhdet messut messuiltu ja tuotteita haalittu. 
Löysittekö messuilta jotain hyviä tarjouksia :)??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti