tiistai 19. toukokuuta 2015

19.5.2015

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa hieman viimeaikaisista ostoksistani :).
Sellon Hairstoresta lähti mukaan aleosaston 3€ ihme. Olen aina halunnut kokeilla Tigin After Partya ja olen kuullut siitä pelkkää hyvää, mutta normaaliin hintaan en ole sitä kehdannut ostaa kokeiluun. Nyt kun hintalapussa oli kahvikupin hintainen numero, päätin ostaa tämän viimeinkin kokeiluun :). En ole kyllä koskaan ymmärtänyt tuotteen paketointia, ihan kätevähän se on, mutta eikö tätä olisi voitu muotoilla hieman erinäköiseksi :D?

Onko jollakin teistä kokemusta Tigin After Partysta :)??
Ostin viimeinkin kohutun beautyblender -sienen. Olen pitkään miettinyt tätä ja todennut sen kokeilun olevan hintansa väärti :D. Kokeilin jo äsken sienen kostuttamista ja oli hauska huomata kuinka sieni laajeni ja kuinka kätevästi sen pystyi jättää kuivumaan omaan pakkaukseensa :).
Color Maskit ovat olleet osa hiustenhoitoani siitä lähtien kun värjäytin tukkani vaaleaksi ^^. Nyt kuitenkin huomasin tuotteen vaihtaneen sävyn nimeä Silver:ista Platinumiin. En kuitenkaan usko että itse tuote on muuttunut ollenkaan, sillä pakkaus on muuten sama ja tuote näytti samalta kun sitä vähän kokeilin kämmenselälle :).
Lisää uutuuksia kokeiluun, nimittäin Lumenen uusia kulmatuotteita ^^! Molemmat tuotteet ovat vaaleimpia sävyjä ja tarkoitettu blondeille. Olen ollut Lumenen värittömän kulmageelin fani jo vuosia, sillä värillinen sävy oli minulle aina liian tumma. Nyt kuitenkin vanhojen tuotteiden ohelle on otettu lyhyemmällä harjalla varustettu vaalea geeli. Lyhyempi harja antaa hieman enemmän näppäryyttä tuotteeseen ja odotan sen kokeilua innolla :).
Lopuksi luottotuotteeni eyeliner osastolta eli Lorkun Blackbuster. Kyseessähän on paksu tussi-liner, joka on omassa käytössäni todella riittoisa, eikä kuivu yhtä nopeasti kuin esimerkiksi ohuet tussit ruukaavat tehdä. Tuote kestää pitkään päivittäisissä menoissani ja on ihan näppärä, kunhan paksuun tussiin tottuu :).

Mitä piditte ostoksista??

2 kommenttia: