torstai 28. toukokuuta 2015

I ♥ my iPhone

Nyt olisi luvassa vähän erilainen postaus :). Hankin muutama kuukausi sitten itselleni uuden puhelimen, eli iPhone 6.
Tottakai heti uuden puhelimen hankinnan jälkeen aloin vimmatusti metsästämään uusia kuoria netistä, sillä kaupan kuoret eivät ihan vain iske minuun. 
Katsoin ensin luottopaikkani läpi, kuten MyTrendyPhone ja LuxCase, mutta heilläkään ei ollut aivan sitä mitä halusin.
Olin jo luovuttamassa, kunnes sain kuulla kaveriltani MiniInTheBox nettikaupasta, josta löytyy aivan ihania kuoria pieneen hintaan. Keräsin muutamalta tutulta hieman lisää kokemuksia kyseisestä kaupasta ja kaikkien palaute oli samaa: yhtä hyvä laatu kuin parikymppiä maksavat kuoret ja hinta on silti halpa ja kaupassa on vieläpä ilmaiset toimituskulut! Ainut miinus mitä olin kuullut oli vaihtelevat toimitusajat, joillakin kesti vain viikko ja osalla kuukausikin.
Käytyäni nettikaupassa olin yhtäkkiä ottanut koriini seitsemät ihanat kuoret yhteishintaan 19€ ja risat ja näpyttelemässä jo toimitustietojani onnellisesti. Saatuani tilausvahvistuksen sain kuoret hieman yli kolmen viikon päästä, mutta odotus ei oikeastaan tuntunut niin pitkältä :).

Kaikki kuoret ovat kestäneet todella hyvin ja kaikki on oikestaan sujunut muutenkin hyvin, eli voin suositella kauppaa myös muille ongelmitta :).
Mitä tykkäsitte kuorista? Oletteko kokeilleet kyseistä kauppaa aiemmin :)?

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuoria etenki eka ja kissakuori

  VastaaPoista
 2. On ihania hilavitkuttimia joka lähtöön tuossa puodissa :) Olen tehnyt kolme tilausta tuolta. Ensimmäinen tuli noin kuukaudessa. Seuraava tilaus lähti liikkeelle 17.4. mutta ei ole vieläkään tullut :( No odotellaan vielä..
  Justiinniin Iphone -koteloita ja kuoria, koruja, kynsikoristeita - kaikkea kiiltävää ja söpöä - puoli-ilmaiseksi ;) Vielä kun tulis perille asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän se paketti löydä pian perille :)!

   Poista
 3. Ohoh, enpäs oo kuullut kyseisestä putiikista aiemmin ja voi olla että jotkin kuoret joutuu tilaamaan! O_o
  Itselläni kanssa alkuvuodesta hommattu iPhone, kun entinen Samsung ei enää jaksanut elää, mulla on kyllä yhdet Ebay-kuoret jo mutta tokihan noita sopii muutamat vaihtokappaleetkin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tuota putiikkia :D! Vaikka toimituksessa kestää hetki niin se on kyllä odotuksen arvoista :)!

   Poista
 4. Olen tilannut, tosin sen sisarkaupasta LightInTheBoxista ja sainkin silloin näpytellä tulli ilmoituksen :D Miulla on mennyt muistaakseni kanssa noin kuukausi, mutta nopeammin sieltä tulee kuin BPS:ltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kuulut tuosta LightInTheBoxista :D. En tiennytkään että heidän pakettinsa jää tulliin.

   Poista