keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kynsimiitti 18.4

Voi kun aika on rientänyt ja en vain saanut aikaiseksi kirjoittaa miitistä, josta on jo kuukausi :D! Nyt korjaan tämän vääryyden ja luvassa onkin aika iso postaus.

Kiitos myös kaikille ihanille sponsoreille, jotka lähditte mukaan tähän ihanaan päivään :)!
Miittiin kokoontui 15 kynsiharrastajaa ja pääsimmekin ihanan Viven luokse miittailemaan. Kyseessä oli ensimmäinen kynsimiittini, eli kaikki osallistujat eivät olleet bloggaajia vaan saattoivat esitellä lakkauksiaan muiden sosiaalisten medioiden kautta tai pitävät harrastuksen ihan itsellään ^^.

Kyseessähän oli kolman miittini, noin yleisesti miittaillun kannalta :).
Miittiin saavuttiin tuomisten kera, sillä tarjoilut hoidettiin nyyttäri meiningillä. Tarjolla oli paljon erilaisia herkkuja ja varsinkin nuo suklaa-suolapähkinäkeksit koukuttivat minut täysin!Marina piti meille miitin yhteydessä OPI-partyt, mitkä olivatkin yksi miitin kohokohdista! Saimme kuulla ja tutustua OPI:n tuotteisiin, jopa sellaisiin mistä en ollut kuullut ennen :).Lopuksi saimme tottakai mukaan goodiebagit ja vähän Cloettan nameja :).

SinfulColors lakkoja jälleenmyyvä Ninja sponsoroi jokaiselle miittaajalle yhden lakan, sekä alekoodin Ninjan nettikauppaan. Lakoillahan on hintaa nettikaupassa vain 4,95 :)!
Mereneid sponsoroi kaikille folioita, sekä ihania glittereitä. Myös geelikynsiä tekeville oli hieman lisää tuotteita :).
Kone Helsinki antoi meille kaksi lakkaa vaihdellen sävyjä. Itselleni tuli U24 ja U04
Berner antoi meille kaksi lakkaa, joista värilakka oli vaihteleva sävy. Itselleni osui aivan ihanan hempeä Boho Pink. Ajattelin pistää Isadoran kestävyyden testiin ensi viikolla, kun lähden lentäen pohjoiseen, jonne en viitsi raahata lakka-arsenaaliani. Näissähän kuitenkin mainostetaan viikon kestävyyttä :).
Elliina Kauneus- ja Kynsistudio sponsoroi meille muoviset kynsinauhantyöntimet joiden toinen puoli on pehmeämpi työnnin, sekä kynsiviilan.
Avon sponsoroi kaksi kynsilakkaa: Lavender Sky, sekä Limoncello. Avonilta sai myös kaksi koristelusivellintä, joista toisessa on myös dotting tool :). Odotan innolla lakkojen kokeilua, sillä en muistaakseni ole kokeillut koskaan Avonin lakkoja. Odotan myös innolla siveltimien kokeilua, varsinkin tuon ohuen valkoisen :).

Cybershop sponsoroi koristelutuotteita, itse sain tälläisen suloisen setin.
Oriflamelta saimme mattaavan päällyslakan ja valkoisen lakan. En muistaakseni ole myöskään kokeillut Oriflamen lakkoja, joten nämäkin ovat minulle uusia tuttavuuksia :).
Kynsitukku oikein hemmotteli meitä kasalla kynsiherkkuja. Pussukasta paljastui kynsinauhaöljyä, irtoglitteriä, strasseja, käsirasva näytteitä ja kynsiviila :).


Lopuksi kirppistelyn saaliini, tai ennemminkin vaihtareiden. Itse harvemmin kannan mukanani käteistä ja suosin miiteissä aina vaihtareita vähän muiden ihmisten tuomisten mukaan :). Itselläni ei ollut kirppikseen hirveän kummoisia viemisiä, mutta ainakin joillekkin ne olivat juuri oikeita ja saimme vaihtareita aikaiseksi :). Sain mukaani siis OPI:n Blush Hour lakan ja Color Clubin Mrs. Robinson lakan :).

Oi että alkoi taas miittikuume nousemaan kun kirjoittelin tätä postausta! On aina vaan niin ihana tavata kynsisiskoja ja vaihdella hauskoja tarinoita vuosien varrelta. Miiteissä on aina niin hauskaa että lähden posket kipeänä kotia kohti :D!

5 kommenttia:

 1. Mitit ovat ihania ja kiva kun yritykset tukee harrastusta

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä tosi kiva reissu! Kiva kuulla et tykkäsit kekseistä, leivoppa itekki, tässä ohje:
  http://www.wickedsweetkitchen.com/2014/04/salted-peanut-chocolate-chip-cookies.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit että olen yrittänyt löytää noiden keksien ohjetta miitistä saakka, olet juuri pelastanut mut suurelta reseptimetsästykseltä :D!

   Poista
  2. Voi, oisit huudellu vaikka tuolla ryhmässä :D Mut hyvä et tässä postauksessa mainitsit ni hoksasin pistää linkin :)

   Poista