keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

Moikkamoi taas kaikille! Sain kesäkuun Livboxin varmaan ensimmäisten joukossa jo aivan kesäkuun alussa, mutta sen postaaminen on jäänyt pahastikkin muuttohommien ja työkiireiden yhteydessä. Sain vasta tänään netin päälle uuteen kotiini ja olin ajatellut hyvittää viivästyneen unboksauksen videolla, mutta sekin meni metsään kun olen nähtävästi kipeänä..taas.


 Kesäkuun Livox on ihanan vaaleansininen :).
Mukana oli uuden yhteistyökumppani Kubiss Londonin Kivipuuteri.

Huippulaadukas silkinen kivipuuteri tasoittaa kiiltoa ja antaa hienostuneen mattapintaisen lopputuloksen. Puuterista on saatavilla neljää eri sävyvaihtoehtoa. Kubiss London tarjoaa kaikki värikosmetiikkatuotteet hintaa 3,95€.
(Ovh 3,95€ / 12g )
Mukana boksissa oli myös Rexonan uutuus Maximum Protection Confidence. Tämän kokeilua odotan innolla, sillä en ole koskaan ennen kokeillut voidemaista antiperspiranttia :D.

Tehokas antiperspirantti antaa jatkuvaa suojaa liaallista hikoilua vastaan. Voidemainen antiperspirantti pitää sinut raikkaana kaikissa päivän tilanteissa. Hienovarainen omenan ja persikan tuoksu tehostettuna jasmiinilla ja freesialla pitää sinut raikkaana myös lämpiminä kesäkuukausina. Saadaksesi parhaimman suojan, levitä puhtaisiin kainaloihin ennen nukkumaanmenoa. Voit käyttää tuotetta myös aamuisin. Voidemainen koostumus tuntuu pehmeältä ja sileältä ihollasi. Saatavana mm. hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 9,90€ / 45ml)
En ole oikein kummemmin ollut Rimmelin lakkojen fani. Purkit ovat hieman pieniä ja siveltämet kömpelöitä, mutta kyllä niistä saa muutaman lakkauksen aina irti.

Upeaa väriä ja kiiltoa kynsille yhdellä levityksellä. Nopeasti kuivuva kynsilakka, jonka koostumus sisältää värin lisäksi aluslakan sekä suojaavan, kiiltävän päällyslakan. Levittyy helposti ja tasaisesti. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 5,50€ / 8ml)
Boksista myös paljastui Bernard Cassieren mattafluidi.

Täydellinen kesätuote kaikille ihotyypeille. Kosteuttavassa mattafluidissa on kevyt voidemainen koostumus. Se sopii seka- ja/tai rasvaiselle iholle ja iholle, jossa on epäpuhtauksia. Tasapainoittaa talineritystä ja poistaa epäpuhtauksia. Kosteuttaa ihon kuivia kohtia ja jättää mattapintaisen lopputuloksen. Käytä aamuin ja/tai illoin puhtaalle iholle. Saatavana Bernard Cassiere -kauneushoitoloista.
(Ovh 49€ / 50ml)
Seuraavaksi boksista paljastui L'Occitanen suihkugeeli, jossa on ihana sitruksinen tuoksu.

Rautayrtin tuoksuinen, sitruksinen suihkugeeli, joka virkistää. Klassikkosuihkugeeli sisältää verbenan eteeristä öljyä, appelsiinia ja sitruunaa. Pesee ihon sitä kuivattamatta jättäen pitkäkestoisen raikkaan tuoksun. Saatavana mm. L'Occitanen sekä Sokos Emotion -myymälöistä.
Sitten viimeinen boksin tuote onkin Lumene Natural Code Eye Intensifier.

Uudet, runsaspigmenttiset vedenkestävät katseenkorostuskynät pysyvät täydellisesti jopa kuumissa ja kosteissa oloissa. Pehmeästi levittyvillä kynillä on helppo piirtää sekä ohuita että paksuja rajauksia ja ne sopivat käytettäväksi sekä sisä- että ulkoluomella. Pysyvässä valokoimassa olevan mattamustan sävyn lisäksi on saatavilla kolme kausisävyä: huipputrendikäs mattaturkoosi, luonollinen ruskeanharmaa sekä helmiäishohtoinen metallinen nude. Kausisävyt ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Saatavana hyvin varustelluista tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.
(Ovh 7,90€ / 1,1g)
 Boksissa tuli myös mukana Jordanin hammasharja, sekä Compeedin rakkolaastareita :).

Boksi oli mielestäni todella kiva, vaikka mukana ei ehkä ollutkaan mitään hirveän ihmeellisiä tuotteita. Boksissa oli kuitenkin 4 kokonaista tuotetta, joista kaksi oli meikkituotteita ja myös yksi kynsilakka meille kynsiharrastajille :).

Mitä te piditte omista bokseistanne??

1 kommentti: