sunnuntai 9. elokuuta 2015

Elokuun Livbox

Kuukauden alkuun kuuluu aina se ylläriboksi joka piristää kuukauden alkaessa.
Elokuun boksi sisälsi hiustuotteita, kynsilakan, deodorantin sekä kasvovoiteen.
Ensiksi boksista paljastui Cutrinin Care ISM shampoo ja hoitoaine. Silmäilin kyseisiä tuotteita Sokoksen hyllyllä jo muutamaan otteeseen mutta en kuitenkaan kotiuttanut niitä.
Matkakokoiset tuotteet.
Olen tykännyt yleisesti Cutrinin tuotteista ja odotankin innolla näiden kokeilua :).
(Ovh 12,90€ - 14,90€ / shampoo 300ml ja hoitoaine 200ml)
Seuraava mielenkiintoinen tuote on Wellan Eimi BB-voide. Tuote silottaa oikein kivasti latvoja omaan makuuni, joten uskon tämän olevan luottotuote tällä hetkellä harottaville ja kuiville latvoilleni.
Täysikokoinen tuote :).
(Ovh 21,90€ / 100ml)
Sitten viimeinen hiustuote boksista: matkakokoinen hiuskiinne Dermosililta :). Tykkään aina näistä matkakokoisista tuotteista, ne kun tulevat aina niin käteväksi reissuilla ja ihan vain iltaakin istuessa välillä :).
(Ovh 2,70 / 50ml)
Kesällä boksista on tullut aika monta dödöä ja näitä tulee nopeammin kuin mitä saan itse kulutettua :D. Onneksi tämä on vain matkakokoinen tuote, joten kuluu hieman nopeammin sitten pois :).
(Ovh 3,05€ / 50ml)
Olen taas iloinen että boksissa on meille kynsisiskoille tuotteita, mutta en oikein tiedä mitä mieltä olen tästä ennen kuin kokeilen tuotetta :). Väri on ainakin mukavan kesäinen ja suti vaikuttaa oikein mielyttävältä.
(Ovh 4,95€ / 2 kpl 8ml)
Sitten boksin yllätystuotteeseen eli Lumenen Artic Aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli! Olen kokeillut tätä muutamana aamuna ja tuote jättää ihoni oikein hyväksi. Geelimäinen koostumus on helppo levittää ja hajuton joten olin todella tyytyväinen jo muutaman kokeilun jälkeen :).
(Ovh 11,90€ / 50ml)
Elokuun boksi oli mielestäni mukavan kattava ja boksista nousi suosikeikseni Lumenen voidegeeli, Cutrinin shampoo ja hoitoaine sekä Wellan EIMI BB-voide :).

Seuraava boksi onkin suosittu bloggaajaboksi joten suosittelen uusimaan tilauksen hyvissä ajoin sillä kaikille ei muuten riitä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti