tiistai 16. helmikuuta 2016

Tilaus joka palautti minut kynsihörhöksi

Moikka taas :)! Muutama postaus sitten kerroin että olen saanut takaisin kiinnostuksen rakkaaseen kynsiharrastukseen pitkän tauon jälkeen muutamankin syyn vuoksi. Tietenkin ensimmäisenä oli kaipuu blogimaailmaan ja kynsipuuhailuun, toiseksi eräs projekti, joka on nyt hieman työn alla ja selviää varmaan kuukauden/parin sisällä, sekä kolmas ja viimeinen "tönäisy" oli tilaukseni CesarsShoppiin. 

Kyselinkin tuolloin kiinnostaisiko teitä pieni ostospostaus kyseisistä tuotteista ja muutama osoitti kiinnostuksensa niin tässä nyt tulee :).
Tässä kolme ehdotonta suosikki-lakkaani tällä hetkellä! Muutamaa näistä onkin jo nähty blogin puolella lakkauksissa :).

Free Bear Hugs - Intelligence, Integrity & Courage - Change Your Altitude
UV Meant To Be - Home Sweet House Music
Put in in Neutral - Gelato on My Mind
Lisäksi luottohyvä aluslakka joka kestää hyvän aikaa :).
Seuraavaksi siirrytään koristelu puolelle :)! 
Olin pitkään todella utelias leimadecaleista ja nyt kun olen niitä itse päässyt tekemään tällä Messy Mansionin alustalla ja tähtäystä helpottavalla Clear Jelly Stamperilla olen todella tyytyväinen. Omien leimadecalien tekeminen ja "värittäminen" on jotenkin niin hauskaa, vähän kuin aikuisten värikirja ja on jotenkin vapauttavaa että niistä voi tehdä aivan omanlaiset! Suosittelen kaikille jotka ovat kiinnostuneet kyseisestä konseptista kokeilemaan, nythän myös Picture Polish on tuonut markkinoille oman täysin läpinäkyvän stampperin jossa on jopa suojakorkki! Hieman harmittaa että ehdin tämän Clear Jelly Stamperin tilaamaan juuri ennen Picture Polishin paljon kehutun leimasimen saapumista myyntiin.
MM14
Tilasin mukaan muutaman Messy Mansion laatan josta osaa olen käyttänyt jo jonkin verran ja olen tykännyt kyllä kaikista :).
MM46
MM12
MM48
MM20
Mitä tykkäsitte ostospostauksesta :)? Onko teillä kokemusta kyseisistä tuotteista??

Olisiko teillä muuten jotain toivepostauksia yms. mielessä :)? Vaikka itselläni riittää nyt inspiraatiota vähäksi aikaa mutta olisi silti mukava kuulla mitä te haluaisitte lukea blogistani!

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Melkoisen tilauksen sä kyllä sitten pamautit kerralla :) Itsekin pitäisi tilailla vähän täydennystä leimaustarvikkeisiin kunhan lompakko antaa periksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikeutin näinkin isohkon tilauksen comebackiani varten :D. No onneksi leimauskamat ei loppupeleissä ihan omaisuutta maksa :)!

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja itsellä kynsihommat hiemas tauolla kun ei vaan jää aikaa vauvanhoidolta,välissä jotain pikalakkauksia mutta kattoa kun poika kasvaa nii taas perehtyy enempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on se joskus ihan hyvä pitää hetki taukoa, mun mielestä kynsiharrastus on sellainen jota ei saa "pakottaa" tai yrittää sulloa vaan johonkin väliin päivässä, täytyy siis nauttia ja sen kuuluu rentouttaa :)

   Poista