tiistai 1. maaliskuuta 2016

China Glaze - House Of Colour

Tänä aamuna heräsin varsin epämielyttävällä tavalla. T oli lähtenyt seitsemän jälkeen töihin ja sain nukkua rauhassa ennen koululle menoa ryhmätyön merkeissä kello 12. 10 jälkeen säikähdän aivan mielettömään ovikellon pimputukseen, hetken kesti edes tajuta missä mennään kunnes sain avattua oven. Kannatti kuitenkin avata sillä sain VIIKKO sitten tilaamani China Glazen uuden kevät-kokoelman Amerikasta. Viikko on jo aika kova toimitusaika jopa suosikki "ulkkis-kaupalleni" Head2Toebeauty:lle.

En itseasiassa tilannut aivan kaikkia kahtatoista lakkaa, sillä hopeisen-purppura foil Chrome Is Where The Heart Is ei oikein mielyttänyt silmää ja jättämällä sen pois vältin postikulujen nousemisen 40$ tiimoille. Siitä voi löytää kyllä swatcheja ihan vain googlettelemalla ja itse katselin koko sarjan swatchauksia Cosmeticsanctuarysta ja ThePolishAholic:in postauksista.

Itse en tässä postauksessa vielä swatchaile mitään, kaikki lakat tulevat lähitulevaisuudessa blogiin swatchina ja koristeluiden kanssa. Tämä on vain mun oma tyylini "nauttia" uusista lakoista rauhassa :).
Glitter Me This..., Girls Just Wanna Have Sun, Sorry I'm Latte
Kokoelma sisälsi niin paljon herkullisia lakkoja joita vain katsomalla olen jo valkannut suosikit ja ehtinyt innostua lakkojen kauneudesta. Tässä kuvassa on heti kolme suosikeistani joista varsinkin GJWHS ja SIL pistävät silmään varmoina suosikkeina.
In The Near Fuchsia, Pink Or Swim
 Tässä kuvassa on myös yksi suosikeistani, nimittäin ITNF on aivan tajuttoman upea fuksia jollaista minulla ei aikaisemmin löydy kätköistäni. Tämä lakka oli itseasiassa se vetonaula joka sai minut kiinnostumaan kyseisestä kokoelmasta. 
Moonlight The Night, Don't Be Shallow,  Come Rain Or Shine
 Odotan innolla erilaisten lakkojen yhdistämistä ja näistä yksi on MTN. En hirveästi ole aikaisemmin välittänyt kirkaspohjaisista glitterlakoista mutta tämä on vain niin kaunis hohtaessaan hieman läpikuultavilla sinisillä ja purppuroilla glittereillä. Kevät on myös selvää pastellien valta-aikaa joten hamstraan kaikki löytämäni pastellit. DBS on todella ihana baby-blue joka tulee varmasti olemaan yksi suosikeistani myös.

Tämän porukan villikortti tulee olemaan minulle CROS pienellä pinkillä shimmerillään mutta eiköhän sekin tule olemaan todella kaunis yhdistelmä :).
About Layin' Out, Let's Chalk About It, Shut The Front Door
Tässä porukassa on myös muutama villikortti. LCAI on valkoisen näköinen mutta oikeastaan se on erittäin kalpea vaaleanpunainen/liila. STFD on villikortti minulle voimakkaan shimmerinsä vuoksi (suosin vain jostain syystä cremejä henkeen ja vereen). Olen lukenut että tämä on livenä aika jopa metallisen oloinen vaikka kaikissa kuvissa nään vain shimmeriä niin odotan innolla tuotteen kokeilua ihan tämänkin syyn vuoksi.

Kaikki lakat maksoivat 3.25$/kpl Head2Toen sivuilla ja tosiaan tulivat viikossa, olen odottanut Suomesta saapuvia H&M pakettejakin pidempään! Aina sillointällöin saa lukea aika pitkistä toimitusajoista ja tottakai ne vaihtelevat aikamoisesti riippuen kaupasta ja vähän postin kulkemisesta. Yleensä Head2Toella on kestänyt joku 2-4 viikkoa omasta kokemuksestani :).

Oliko teillä suosikkia kokoelmasta? 
Oletteko itse päässeet testailemaan näitä uutukaisia :)??

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Munkin mielestä :). Odotan innolla kokeilua!!

   Poista
 2. Sä oot todellinen China Glaze fani! Ihania puteleita kyllä kuvissa. :)
  Itse hommasin pitkästä aikaa yhden lakan merkiltä, tuon Moonlight the Night, josta kyllä tykkään. Mielenkiinnolla odottelen postauksiasi näistä, ovatko hyviä ja mieluisia käytössä. Tuo Shut The Front Door kiinnostelee ehkä eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en nyt sanoisi olevani ihan fani, enemmän se on mulle sellainen luottomerkki joka ei koskaan petä :). Tulee mukavassa tahdissa uusia kokoelmia ja jokaisessa on yleensä jokin tosi mielenkiintoinen "vetonaula" :).

   Katoinkin juuri tänään sun IG tilillä kuvia tuosta lakkauksesta jossa käytit Moonlight the Nightia ja oli kyllä aivan ihana merenneitoinen olemus :)!

   Poista