keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

China Glaze - Sorry I'm Latte

Seuraavaksi esittelyyn pääsee aivan upea nude CG:n House of Colour kokoelmasta eli Sorry I'm Latte. Itse olen nude lakkojen tykkääjä ja kahvilla käydessä tuttujen kanssa minulla on aina latte kourassa, joskus koulussakin päivää piristää latte. En oikeastaan normaalia suodatinkahvia juokkaan.

Odotin innolla SIL lakan kokeilua ja sen lisäämistä suosikki-nudejeni joukkoon, mutta valitettavasti lakka oli loppupeleissä hieman lämpimän sävyinen omalle iholleni.
Lakka peitti mukavasti kahdella kerroksella ja on sitä taattua CG-laatua. Sainkin vähän aikaa sitten kommentin jossa kynsipiireistä tuttu E-S totesi minun olevan varsinainen CG-fani. En ole itse koskaan miettinyt itseäni fanina mutta kun mietin asiaa tarkemmin niin kieltämättä useimmat tilaamani lakan ovat China Glazen. Jotenkin kokoelmat täsmäävät omiin mieltymyksiini ja tilaankin aina melkein koko kokoelman. Siltikin Helmirissäni on vasta yksi täysi lokero omistettu China Glazelle :D.


Löysin Messy Mansionin laatalta 12 todella ihanan kuvion joka jotenkin tuntui sopivan niin hyvin tähän lakkaukseen. Lisäsin päälle vielä yhden kerroksen Orlyn mattaavaa päällyslakkaa ja avot!
Olen tykännyt tästä lakkauksesta yllättävän paljon ja se on myös saanut paljon kehuja tutuiltani. Joskus yksinkertainenkin kuvio voi olla todella kaunis :).

Mitä te tykkäsitte lakkauksesta? 
Onko Sorry I'm Latte teidän makuunne sopiva nude lakka?

4 kommenttia:

  1. Toi kuvio on kyllä huomiota herättävä ja graafisuudessaan kaunis, joten ei ihme jos kehuja on jo sadellut! Tykkään kovasti näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Mä olen kyllä täysin samaa mieltä :)!!

      Poista