maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kynsiharrastajien miitti Helsingissä 16.4

Moikka taas kaikille! 
Pistetään viikko saman tien käyntiin viikonlopun miittifiilistelyjen kera, tietenkin myös esittelen melko muhkean goodie bagin postauksen lopuksi :).
Tämä oli neljäs miittini kynsiurani aikana ja ensimmäinen jota olin myös järjestämässä. Mukaan saatiin todella hyvät sponsorit ja päivä oli säänkin puolesta aivan täydellinen! Mukaan otettiin 16 kynsiharrastajaa jotka julkaisevat joko blogissa tai jossain somen kanavassa rakasta harrastustaan.

Mukana miitissä minun lisäkseni oli:

Järjestäjät:
Vive 


Kuva: Janina 
Kuva: Laura
Omat kuvani otin oikeastaan kun olimme koristelemassa vielä paikkoja, sitten kun kaikki niin uudet kuin ennestään tutut kynsisiskot saapuivat paikalle kamera jäi kokonaan sivupöydälle omalta osaltani :D. Onneksi muut olivat hieman aktiivisempia ja sain muutaman kuvan lainaan ;).

CesarsShop oli sponsoroinut aivan mielettömät arvontapalkinnot (näiden lisäksi vielä PP:n uusi JUMBO stampperi!) Valitettavasti mikään näistä ei tullut minun kanssani kotiin vaikka olinkin kaikki sormet ja varpaat ristissä arvonnan aikana. 

Kiinnostuneita varten voin paljastaa että hopeisissa pusseissa on 1 kpl Picture Polishin one stroke -siveltimiä, toisessa kultaisessa on Funin lakka ja toisessa Picture Polishin :).

Laura oli väsännyt aivan ihanan mansikka valkosuklaajuustokakun! Tämä meni kuin kuumille kiville sitten kun siirryttiin jälkkäri kierrokselle. Miitessä on aina se mukava (yleensä nyyttäri teemaisissa) että niissä on ainakin ruoka (ja yleensä myös juoma) puoli hoidettu niin hyvin ettei loppupäivänä voi syödä enään muuta :D.

 Mukana on tietenkin terveellisempiä valintoja kuten salaattipöytää yms :).
Sitten siirrytään siihen aiemmin mainittuun goodie bagiin! Cloetta sponsoroi jokaiselle pussillisen uutta Hopea Toffee ksylitolipurukumia sekä kasan Cloettan uutta Sprinkle crunchy mango -suklaata! Olen maistanut molempia ja voin kyllä suositella, vaikka joudunkin puolittamaan T:n kanssa tuon suklaan sen makeuden vuoksi :).
Oriflame oli lähtenyt sponsoroimaan meidän pienoista miittiä kahdella lakalla. Minulle osui Growth Booster kynsia kasvattavan lakan ja tuon todella kehutun White Tip Nail Polishin.
Sitten kenties omiin suosikkeihini pussukasta eli Avon sponsoroi meitä kolmella lakallaan: kaksi kappaletta 5.5.2016 julkaistavia Gel Shine värilakkoja ja samaisen sarjan Top coat. Minulle tuli Orange You Crazy ja Mint To Be. Varsinkin Mint To Be oli rakkautta ensisilmäyksellä!
Kauneudenkauppa.fi sponsoroi jokaiselle yhden OPI -lakan ja arvontapalkinnoksi minisetin OPI -lakkoja. Minulle tuli aivan mieletön I Manicure For Beads, tämäkin rakkautta aivan välittömästi.
Lumene myös sponsoroi kahdella Gel Effect lakalla, minulle tuli 13 Magical Moments - Hetken Lumo ja 7 Blossom - Nupulla.
Kauneutta.com järjesti meille kaksi Kubiksen värilakkaa (minulle nro 42 ja 47), sekä Fabyn double base and top coatin.

Kauneutta.com tarjosi myös meille käytettäväksi -20% alekoodin jonka voi käyttää kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin, eli koodilla KAUNEUTTA saatte -20% ostoksistanne 15.5.2016 saakka!!
 KoneHelsinki osallistui esitteellä, värilakalla (minulla nro 402) ja nelipuolisella viilalla :).
Viimeisimpänä Naiskauneus.fi sponsoroi kaikille pienen purkillisen koristeglittereitä ja Jolifinin värilakan :).
Lopuksi muutama kirppislöytöni :). OPI - Sea?! I Told You! ja OPI - Yodel Me On My Cell.
Cadillacquer - It's Going To Happen Again ja Dance Legend - Pina Colada.
Kuvan otti Laura
Päivä oli aivan mieletön ja toivottavasti tänä vuonna saataisiin miitissä sovittu kesäpicnic kasattua muutaman kuukauden sisällä :).

3 kommenttia:

  1. Mua niin harmitti kun nukuin pommiin :( olisi ollut mahtava nähdä taas teet kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä tosi harmi! Alko myös tuntumaan että porukkaa vaan tippuu pois kun Hannalle tuli myös migreeni eikä päässyt paikalle sen takia :(. Olitko muuten tietonen että sun goodie bag on Vivekalla ja saat sen halutessas :)?

      Poista