sunnuntai 21. elokuuta 2016

Loman jälkeen kaikki on helpompaa

Heipä hei taas kaikille :)! Pitkästä aikaa teki taas mieli rustailla teille hieman kuulumisiani ja jakaa teille yksinkertaisuuden ilon.

Olen nyt kesän ajan ollut todella kiireinen, Heinäkuu ja Elokuu meni täysin töiden uuvuttamana ja Elokuun huipennus olikin yhteinen matka Kroatiaan T:n kanssa. Töiden ohella olen lakkaillut ainoastaan kynsiä ilman mitään koristeluita, oli ihana käyttää vapaa-aikani muuhun kuin stressaamiseen siitä että saan blogiin materiaalia, saan kauniit ja innovatiiviset kynnet jne. Jotenkin oli helppoa olla välittämättä pienestä nelivuotisesta blogistani jonne joskus postailin vielä päivittäin. 

Uudella aikataulullani pystyin kuitenkin aloittamaan uudelleen minulle rakkaan harrastuksen nuoruudestani: jalkapallon. Kaksi kertaa viikossa olevat tunnin treenit ja mahdolliset pelit antoivat lisäenergiaa ja en ole pitkään aikaan kokenut mitään niin hauskaa. Tähän kun lisätään uuden hoitohevosen saaminen tallilla Leiskan lähdettyä alan pikkuhiljaa palaamaan mukavaan rytmiin. Pakkohan on myös myöntää että olen ikävöinyt blogiin rustailua.

Muutaman viikon päästä olisi jälleen paluu koulun penkille, vaikkakin kerran viikossa. Nyt syyslukukaudella kirjoitan ainoastaan opinnäytetyötäni liittyen markkinointiin joten jos pysyn aikataulussani olen varma että blogi saa enemmän huomiota kuin viimeaikoina :).

Kynsissä en jaksa stressata vielä siitä että töherränkö neljä tuntia jotain mielettömiä tribaalikynsiä joihin en kuitenkaan ole tyytyväinen loppupeleissä korkeiden odotusteni vuoksi. Siksi joskus parhain asia on vain lakkailla ja olla tyytyväinen siihen vähään: hyvin voivat kynnet jotka näyttävät kauniilta. Kieltämättä jouduin eilen kauhistelemaan kynsinauhojani kun lomalta palatessa lakkailin jälleen kynnet.
Selailin lakkalaatikkojani hieman ja löysin kevään hankintani China Glazen Pink or Swim, tähän sopi jotenkin niin kauniisti PP:n Holo On Top.
Jotenkin tykkään lakkauksesta ja yllätyin miten kiva se olikin. Ehkä muutamaan sormeen olisi voinut leimata jotain jne. mutta jotenkin olen nyt tyytyväinen vähään. Loppupeleissä täytyy myöntää että haluaisin tehdä vaikka mitä upeita viritelmiä kynsilleni mutta sellaisia asioita ei voi pakottaa ja jos käytän johonkin lakkaukseen paljon aikaa tulee sen olla silloin täydellinen, muuten se lähtee heti vaihtoon. 

Olen aina kirjoittanut blogia omaksi ilokseni, en seuraajien, kommenttien jne. vuoksi, joten jatkan nyt samaan tahtiin: rustailen silloin kun haluan, jaan teille omaa elämääni sen verran kuin haluan, lakkaan ehkä joidenkin mielestä "tylsiä" lakkauksia koska se on mitä itse haluan :). Blogi on sen alusta saakka aina ollut harrastus minulle siinä missä lakkailukin. Harrastuksien kuuluu olla hauskoja ja tekijän itsensä näköisiä minun mielestäni. Sen takia siis blogi käy välillä on-off näppäimellä mutta en ole tähänkään päivään saakka koskaan miettinyt esim. blogin poistamista tai kokonaan lopettamista, tiedän aina palaavani takaisin rakkaan harrastuksen pariin :). 

Ei siis tarvitse huolehtia, ei pieni blogini mihinkään katoa vaikka onkin hiljaiselossa silloin tällöin :).

4 kommenttia:

 1. Niin kaunis lakkaus! <3 Yksinkertainen on monesti kauneinta. ^_^ Itellä on sama blogin kans, harrastus se on ja ittiä varten, ni bloggaa aina ku siltä tuntuu. Ei jaksa ressata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma :)! Mä olen täysin samaa mieltä ja jotenkin se yksinkertaisuus sopii nykyisin niin hektiseen aikatauluun.

   Juuri noin sen kuuluukin olla, bloggauksen kuuluu olla hauskaa :)!

   Poista
 2. Sulla on just hyvä meno blogin kanssa, mä tykkään myös sellaista pakottamattomista postauksista ja silloin kun bloggaaja haluaa postailla haluamistaan asioista - mieluiten tietenkin kynsiaiheisista. :)
  Mitäs pidit Kroatiasta?! Mä kävin siellä myös parisen kuukautta sitten ja oli kyllä hyvä kohde, sekä aurinkoa että pari kivaa retkikohdetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S :)!

   Joo oli kyllä aivan mieletön paikka! Me oltiin Lopudin saarella niin sai olla mukavan rauhassa ja vain nauttia rannasta ja luonnosta :). Me myös tehtiin retki Montenegroon joka oli kyllä tosi ikimuistoinen ;)!

   Poista