maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulukuussa tapahtuu...

Moikka kaikille pitkästä aikaa :)! Syksy meni aivan älyttömän nopeasti ohi ja jokainen arkipäivä on täyteen pukattu talleilua, jalkapalloa, salia ja tietenkin sitä aivan ihanaa opinnäytetyötä. Tammikuussa aloitankin kaiken tämän päälle viimeisen osan opiskelujani eli viiden kuukauden mittaisen työharjoittelun aivan unelmapaikassa tehden juuri sitä mitä näen tekeväni valmistuttuani.

Joulukuussa blogi tulee olemaan taas hieman aktiivisempi kiitos T:n Tukholman tuliaisen: Essien happy holidays joulukalenteri. Tämä on itseasiassa ensimmäinen kynsilakkakalenterini ja siitä tietenkin tekee myös erikoisen se että se on lahja omalta rakkaalta. Blogin herääminen Joulukuussa ei silti johdu pelkästään T:n aktiivisesta tuliaisostelusta vaan myös omasta ikävöinnistä arkipäiväiseen bloggaukseen ja blogiyhteisöön.

Muutama vuosi taaksepäin hankin itselleni Kicksin joulukalenterin joka oli täynnä vaikka minkänäköistä kosmetiikkaa mutta kieltämättä tämä lakkakalenteri tuntuu enemmän omalta alalta ;). Valitettavasti kuljetuksessa muutama lokeroista pääsi hieman raolleen mutta olen kiltisti ollut kurkkimatta jotta jokainen luukku olisi yllätys.

Viikon päästä olisi aika myös täyttää vuosia ja hankinkin itselleni aikaisena syntymäpäivälahjana aivan ihanan Richmond & Finch kuoren! Tämä on saanut niin paljon kehuja ja on myös niin mielyttävän tuntuinen kädessä vanhojen halpiskuorien sijaan.

4 kommenttia:

 1. Wau, kiva että blogi aktivoituu kalenterin myötä, joka vieläpä kiinnostaa kovasti. Mä itsekin itse asiassa juuri pari viikkoa sitten Tukholmassa käydessäni bongasin tämän Essie-kalenterin Kicksissä ja tuumin ettei moista taidakaan olla Suomessa myynnissä..? En sitten kuitenkaan raaskinut ostaa ja varsinkaan alkaa kuljettelemaan sitä kotiin, vaikka vähän ehkä houkuttelikin. Mielenkiinnolla siis seurailen mitä sieltä paljastuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S :)! Ei ole ainakaan omalle kohdalle näkynyt vaikka oon aika vimmatusti etsinyt kivoja kosmetiikka/lakka aiheisia kalentereita, siitä oli sitten onneksi T saanut idean reissunsa tuliaiselle :).

   Poista
 2. Mää en oo tiennytkään, että Essielläki on joulukalenteri! :O Toivottavasti tänne blogiin laitat siitä vaikka viikkokoosteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä en mäkään tiennyt! T kuitenkin löysi tämän Tukholmasta ja osasi sitten tuoda sen oikeaan osoitteeseen :D. Koitan tehdä vähinkään viikkokoosteen :) parhaimmassa tapauksessa haluaisin jokaisesta luukusta oman postauksen mutta olen jo tietoinen että se ei onnistu :D.

   Poista