keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Let's Chalk About It

Ihanaa kun kerrankin pääsi kuvaamaan valoisan aikaan juuri kynsillä ollutta lakkausta :). Kuvausteltta on ollut muutosta saakka kasassa hyllyllä ja oikeastaan muualle kuin lattialle se ei edes mahdukkaan, tulee siis olemaan mielenkiintoisia hetkiä kuvata lattialla kynsiä talven edetessä.

 Oli kiva pitkästä aikaa leimata kynsille jotain. Pitkään vailla koristeluja olleet kynnet saivat taas kaivattua huomiota ja näyttivät jotenkin paljon paremmilta :). 
Oli myös ihana koluta Helmeristä läpi vanhoja lakkoja ja löytää kauan unohdettuja helmiä. Olisi aikakin järjestellä Helmeri uudelleen, heittää kuivuneet pois ja löytää lisää unohtuneita aarteita :).

Lakkaukseen käytin:
Faby - Double Base and Top coat
China Glaze - Let's Chalk About It
piCture pOlish - Holo On Top!
Delush Polish leimauslaatta DP02 Dazed & Enthused
China Glaze - Intelligence, Integrity & Courage (leimaukseen)
OPI - RapiDry

 Tänään olisi luvassa taas opinnäytetyön jatkoa, koululla pyörähdys, talleilua ja futispeli, eli toiminnantäytteinen päivä! 

Huomenna aukeaa sitten joulukalenterin ensimmäinen luukku joten pysykää kuulolla ;). Jos en ehdi tekemään blogiin muutakuin viikkokoosteen niin ainakin Joulukuun ajan joulukalenterini sisältöä pystyy seuraamaan Instagramissa ja Snapchatissa nimellä lifeandnails.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti