tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukuun Livbox

Joulukuu on Luotu Lumoamaan ja varsin lumoava tämä viimeinen Livbox olikin.

Tosiaan kyseessä on viimeinen Livbox koskaan sillä seuraava boksi kantaa nimeä Bette Box. En ole itse ottanut muutosta hirveän iloisesti vastaan, nimi ei ole oikein napannut itseeni ainakaan vielä. Huhut kuitenkin kertovat että ensimmäisessä Bette Boxissa olisi kaksi täysikokoista meikkituotetta (joista toinen Maybellinen), syksyllä saapunut uutuustuote hiuksille, sekä lumoava uutuu uudistetulta Lumenelta. Aika hyvän kuuloinen boksi siis odottelee meitä tilaajia Tammikuussa.

Puheen ollen Lumenesta: Joulukuun bokisista paljastui paljon kehuja saanut Invisible Illumination Nordic Light korostusväri. Nämä valopisarat ovat ensimmäinen laatuaan omaan meikkiboksiini (ainakin todella pitkään aikaan). Kaikki positiivinen mitä olen kuullut näistä ajaa minut varmasti kokeilemaan. Olisin ehkä toivonut hieman eri sävyä sillä oma punertava ihoni ei kyllä kaipaa enempää punaisuutta..

Kyseessä kuitenkin täysikokoinen 15ml tuote jonka ovh on 29,90€. Eli tämä ensimmäinen tuote on siis jo maksanut boksin (melkein toisenkin) takaisin.
Seuraavaksi boksista paljastui Nivean Caring Shower Silk mousse hellimään tilaajien ihoa näin talven keskellä. En edes itse satu muistamaan olenko koskaan kokeillut suihku moussea joten tämä taitaa olla ensimmäinen lajiaan omaan suihkuuni.

Boksin versio on matkakokoinen, täysinäinen tuote on 200ml ja ovh 3,79€.
Uutuutena Livboxin yhteistyö brändeihin on saapunut Manna Kadar ja Joulukuun boksista löytyi kaksi tuotetta merkiltä. 

Ensimmäinen on matkakokoinen versio merkin Bronzer & Highlighter Duo, joka on varmaan mukavan kätevä tuote esimerkiksi reissuun joten eiköhän tämä pääse kokeiltavien listoille. Omaan makuuni bronzer on hieman liian lämmin ainakin näin talvelle mutta hyvälle korostuspuuterille on aina tarvetta :).

Toinen merkin tuotteista on ylimääräinen lahja pitkäaikaistilaajille: kokonainen Lip Locked Stain sävyssä Lucky. Tämä kuulema toimii niin primerina, huulien rajaukseen kuin myös itsessään käytettynä. Sävy on aika erikoinen pohjustukseenm ymmärtäisin pohjustusvinkin ehkä jos annettu sävy olisi neutraalimpi. Itse kuitenkin käytän ihan normaaleja primer tuotteita huulille ja ne ovat juurikin niitä neutraaleja värejä.

Manna Kadar tuotteita saa ostettua heidän nettisivuiltaan. Bronzer & Highlighter duo on kokonaisena 3g kokoinen ja ovh 21$. Lip Locked Stain on 24$.
Seuraavaksi boksista löytyi apteekkien hyllyiltä löytyvä Jordan Clinic Total Protection hammastahna. Ymmärrän että kyseessä on apteekkimerkki mutta jotenkin omaan silmääni paketointi ei iske. Kun miettii muita markettimerkkejä jotka kilpailevat tämän kanssa kuten Pepsodent ja Colgate joilla on aina niin houkuttelevia ja värikkäitä pakkauksia tämä jää itselleni hieman taka-alalle. 

Boksin tuote on kokonainen 75ml pakkaus jonka ovh on 3,80€.
 Viimeinen boksin tuotteista on RFSU:n Intim Daily Wash. Jokaisen naisen tulisi tietää että normaalilla pesuaineella (ainakaan kamalan voimakkaalla) ei saisi pestä intiimialueita jonka vuoksi tälläisen Intim Daily Wash tuotteet löytyvät kaupan hyllyltä.
Boksista löytyi 40ml matkakokoinen tuote. 

Täysikokoinen tuote on 150ml ja ovh 3,99€.
 Kirsikkana jo valmiiksi hyvän boksin päällä boksista löytyi vielä näytekokoinen Lumene Lähde Hydration Recovery Gel Mask ja pieni makupala Maraboun Premium 70% tummaa suklaata.

Joulukuun boksi oli mielestäni paras hetkeen ja minun olikin tarkoitus tehdä tästä unboksaus video pitkästä aikaa. Muutaman huonon oton jälkeen kuitenkin oli selvää että tätä boksia ei oltu tarkoitettu videolle, ainakaan minun esittelemänä.
Tammikuun ensimmäisen Bette Boxin yritän saada videolle sitten niin saadaan vähän muutakin kuin normaaleja kuvapostauksia blogiin.

Saitteko mitää eroavia tuotteita :)?
Mitä tykkäsitte omista bokseistanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti