sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Helmikuun Bette Box

Ja niin töiden ja opinnäytetyön täytteinen viikonloppu sai pienen valon pilkahduksen Helmikuun Bette Boxin saapuessa läheiseen pakettiautomaattiin.

Näitä kuvia tänään napsiessani ainoana aseenani luonnonvalo, tuli taas mieleen se niin ylistetyn rengasvalon hankkiminen. Onhan tämä yhtä hulluutta verrattuna muiden helppouteen ja hyvin valaistuihin kuviin.
Onneksi sain tilattua kyseisen rengasvalon ja tulevaisuudessa blogin kuvat tulevat olemaan valaistuja (lisäksi melkein satasen maksava valo lisää omaakin intoa bloggaamiseen :D).

Jotenkin silti itselleni on jotenkin niin vaikea tällä hetkellä päättää blogin tulevaisuudesta. Olen kuitenkin itse todella sellainen kaikki tai ei mitään tyylinen henkilö joten se että postailen silloin kun pystyn blogiin jonka ulkoasuun en ole tyytyväinen (mutta tämän hetkinen aika ei oikeasti riitä blogin ulkoasu muutokseen) on jotenkin todella turhauttavaa. Todennäköisesti kesällä on sitten enemmän aikaa kun olen (toivottavasti) valmistunut :).

Palataan sitten itse boksin pariin :)! 

Tosiaan Helmikuun boksi oli todella kevyen tuntuinen kun hain sen postista joten olin hieman peloissani kun avasin boksin.

Helmikuun boksissa keskitytään ravittuihin hiuksiin, säkenöiviin silmiin sekä puhtaisiin ja raikkaisiin päiviin.
 Ensimmäisenä silmääni osui aivan pikkuinen näytekokoinen Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut - suihke.

Tutkailin tätä pienoista putelia hetken aikaa ja mietin kokoajan kuinka omituista saada öljy suihkepullossa, eikö sen silloin pitäisi olla todella kevyttä? Sitten luin pienen tuotekuvauksen jossa tuli ilmi että kyseessä on itseasiassa suihkutettava hoitoaine. Tämä uutuustuote vapauttaa mikrokapseloitua tuoksua jota vapautuu jopa 24 tunnin ajan, taaten siis pitkäkestoisen ja aistillisen kokemuksen.
Ovh 19,50€ / 100ml
Boksista ilmestyi myös meille kynsi-ihmisille vähän karkkeja. Nyt varsinkin talven viimeisinä kuukausina on hyvä pitää kaapissa luotto ravintolisiä, vaikka töpökynnet olisikin. Itselläni kynnet alkavat katkeilemaan ja liuskottumaan heti ilman vakituista huoltoa ja edes yhtä ravintolisää.

Helein Biotin + sisältää monipuolisesti ravintoaineita niin kynsille kuin myös hiuksille. Biotiinihan myös ylläpitää ihon hyvinvointia ;).
Ovh 20€ / 25g
Mitä tulee silmänympärysvoiteisiin ne ovat mulla aika hitti tai huti. Joko siis löydän luottotuotteen josta en hevillä luovu tai tuote ei tunnu tekevän oikein mitään. 

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator tasoittaa ihon sävyä ja vähentäen tummuutta silmänympäryksillä. Heleyttävien pigmenttien vuoksi tuote antaa pienen valokynäefektin. Hajusteeton tuote sopii myös herkkäihoisille :).
Ovh 15,90€ / 15ml
Seuraavana onkin uutuus vasta julkaistusta Lumene Nordic Nights - kokoelmasta. Minulle on kuitenkin todella vaikea saada melkein jokaisesta meikkituotteellisesta boksista tulee uusi ripsiväri pidentämään olemassa olevaa jonoa. Eivät ne niin nopeasti kuitenkaan kulu..

Lumenen Nordic Noir Deep Impact - mascara antaa tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta ripsille - vain yhdellä harjanvedolla!
Ovh 14,90€ / 15ml
Seuraavaksi pitkästä aikaa boksista löytyi deodorantti ja aika oikukas sellainen. Ulkoasu ja tuoksu vievät tuotteen hitusen nuorempien kategoriaan, ainakin minun silmääni. Hyvin söpö vadelmainen tuoksu olisi varmasti miellyttänyt minua teininä, tällä hetkellä deodorantti kuitenkin tarjoaa hyvän stressilelun kieritettävän avausmekanisminsa takia.

Palmolive Feel Glamorous -deodorantissa on ihoa hoitava koostumus antaen samalla 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan.
Ovh 1,95€ / 50ml

Viimeisenä tuotteena boksista löytyi näytekokoinen puhdistusmaito A-Dermalta.

A-Derma Rheacalm Micellar Milk on kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito joka poistaa meikin hellävaraisesti.
Ovh 12€ / 200ml
 Ystävänpäivän kunniaksi boksiin lisättiin tuoksunäyte Zadig & Voltairelta.

Sellainen oli siis Helmikuun boksi sisältäen niin mielenkiintoisia uutuuksia kuin myös tutun oloisia perustuotteita.

Mitä te piditte omista Bette Boxeistanne :)?

1 kommentti: