lauantai 25. helmikuuta 2017

Yksinkertaisuus on kaunista

Moikka taas kaikille :)!
Työviikko meni aivan älyttömän nopeasti ohi ja nyt olisi tarkoitus taas tunkea nenä kirjoihin ja kirjoittaa sitä opinnäytetyötä kuin viimeistä päivää!
Viikon alussa tein kuitenkin pitkästä aikaa liukuvärjätyn lakkauksen vähän kokeilumielessä käyttäen toisena lakkana tuota aivan ihanaa Holo on toppia. No holo-efekti ei ihan tullut läpi, mutta toisalta se ei ollutkaan se haluamani asia vaan juurikin tuo ihana glitterinen harmaa. Itse käytän itseasiassa HOTia aika paljon ihan vain kivana glitterisenä lakkana enkä niinkään sen holoisuuden vuoksi (eipä nyt helmikuussa toisalta mikään muukaan hololakka ole täydessä tehossaan).
Näitä kuvia taas katsellessa ja hieman rajaillessa silmään pisti nuo rosoiset kynsinauhat. Tein tosiaan lakkauksen viikon alussa ja kuvasin nämä tiistaina tultuani tallilta, poistin lakkauksen eilen ja tein taas hieman kynsinauhojen elvyytystä. Nythän tulisi siis aivan erinäköiset kuvat!
Valkoisen pohjan päälle töpöttelin meikkisienellä piCture pOlishin Bardot ja Holo on toppia. 
Minähän rakastan harmaata! Haluaisin täysin harmaat hiukset, suosikki vaatteeni ovat harmaita, suosikki lakkani ovat harmaita jnejne. Joten tämä yllärinä glitteri-harmaaksi muuttunut vaaleanpunainen-holo liukuvärjäys miellytti minua jotenkin yllättävän paljon ja jaksoin tosiaan pitää sitä koko viikon.
Tykkäsin itse tästä lakkauksesta yllättävän paljon! Joskus nähtävästi yksinkertaisuus on hyvinkin kaunista, vaikka kävihän mulla tietenkin mielessä heittää jotkut leimat tuohon päälle. Lakkaus sai kuitenkin toimistollakin paljon kehuja joten yksinkertainen liuku oli tarpeeksi omaan makuuni tällä kertaa.
Ensi viikolla töissä kuhisee ihan kunnolla ja pääsenkin markkinointi-osastomme mukana Lahteen katsomaan mm-kisoja keskiviikkona! Niille jotka eivät välttämättä ole tienneet, teen siis työharjoitteluani tällä hetkellä pohjoismaiden suurimmalle hotelliketjulle päivittäen heidän nettisivujaan ja some kanaviaan. Tammikuussa aloitettu työharjoittelu on kohta puolessa välissä ja olen saanut mitä lämpimimmän vastaanoton ja olen ollut tervetullut useampaankin kutsu-tapahtumaan. En olisi voinut kuvitella että harjoittelijaa kohdeltaisiin niin lämpimästi ja niin osana tiivistä tiimiä! Toiveena olisi tietenkin napata vakituinen tai edes kesätyöpaikka harjoittelun päätteeksi :).

5 kommenttia:

 1. Kaunis liukuväri! Mä oon myös tykännyt paljon harmaista kynsistä viime aikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neilikka :)! Harmaa on mulle uusi musta :D, se sopii kaiken kanssa aina!

   Poista
 2. Todella hurmaavat kynnet, ihanan hempeät! ♥ Rasvaatko käsiä ennen kynsikuvien ottamista? Joku ohut, nopeasti imeytyvä rasva antaa anteeksi _paljon_, voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos Nena :D. Itseasiassa kynsikuvien ottaminen on mulle aika sellanen sponttaani "noniin nyt mennään!" -tyylinen tempaus, mutta koitan pitää ohuita rasvoja lähellä tulevaisuudessa :).

   Poista